& meer technieken

Warmtepomp Daco

Alles begint bij 
de warmtepomp

De warmtepomp is het fundamentele hart van uw energievoorziening. De dimensionering van uw warmtepomp wordt bepaald door de warmteverliezen, ventilatieverliezen en sanitair warm waterproductie. Op basis van deze parameters realiseren wij een duurzaam Total Energy Concept voor renovatie- en nieuwbouw op maat van uw persoonlijke behoeften.

Kwalitatief ventileren

Naar mate de woningen beter geisoleerd zijn om de warmteverliezen in uw woonst te beperken, worden de natuurlijke ventilatiestromen nihil. Als gevolg hiervan is een ventilatieysteem een absolute noodzaak om te allen tijde uw woonst te voorzien van verse lucht om zo van een optimaal binnenklimaat te genieten. Bij DACO dimensioneren wij geruisloze ventilatieoplossingen.

Kwalitatief ventileren
Ideale sanitaire installatie Daco

De ideale sanitaire installatie

Op basis van het architecturale ontwerp en uw persoonlijke behoefte ontwikkelen wij voor u de ideale technische sanitaire installatie. Zo geniet u van een echte wellness beleving in uw badkamer.

Actief koelen
wanneer u wil

Om uw wooncomfort doorheen het seizoen te maximaliseren, is een warmtepomp lucht/lucht, die instaat voor actieve koeling/verwarming, de ideale oplossing.

Actief afkoelen
Zonnepanelen beste oplossing

De zon als uw gratis energieleverancier

Om bovenstaande technieken energieneutraal te maken wordt het zonlicht via zonnepanelen omgezet naar elektrische energie. Deze energiestroom zal uw woonst en technieken voorzien van gratis energie. In functie van uw persoonlijke behoefte en uw budget wordt deze installatie voor u op maat ontwikkeld, al dan niet met een batterijopslagsysteem.

De elektrische installatie, het transportsysteem in uw woonst

De moderne elektrische installatie voorziet de technieken, huishoudelijke apparatuur, stopcontacten en verlichting van energie en verbindt de verbruikers met het centraal verdeelbord. Deze laatste kan naar wens worden uitgebreid met intelligente sturingen en/of domotica zodat uw woonst te allen tijde future proof is.

Elektrische installatie systeem

Alle technieken
onder één dak

Bij DACO vindt u alle technieken onder één dak en hoeft u geen beroep te doen op meerdere externe partners. Samenwerken met DACO Total Energy Concepts betekent één aanspreekpunt en eindverantwoordelijke voor uw project. Bent u benieuwd welke meerwaarde we voor uw leef-en wooncomfort creëren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.