Onze
warmtepompen

“Warmtepompen vormen al jaren
hét fundament van onze service.
Alle andere technische voorzieningen
vertrekken van daar uit.”

Onmisbare
energietechnieken

Uw huidige woning verduurzamen of uw nieuwbouwproject energiezuinig inrichten? Bij DACO horen we niet liever. Wij specialiseren ons al jaren in energietechnieken die perfect op elkaar zijn afgestemd, en stuk voor stuk aangedreven worden door één onmisbare installatie: DE WARMTEPOMP.

Overleg met klanten Daco
Afwerking binnen Daco

Waarom een
warmtepomp?

De warmtepomp is het hart van uw woonst. Vanaf hier starten uw energietechnieken. De installatie onttrekt zijn energie namelijk uit de natuur. Zo verwarmt deze zowel uw leefruimtes als sanitair water op een kostenbesparende en milieuvriendelijke manier. En dat met het grootste rendement in verwarmingstechnieken.

Daco concept zonnepanelen

Welke warmtepomp
past bij mij?

Gezien wij ons al jarenlang volledig toeleggen op warmtepompinstallaties, weten wij perfect welk type bij de noden van u en uw gezin en type woning past. Bij DACO kiest u tussen:

  • Een geothermische of water-water warmtepomp die zijn energie uit de bodem haalt door middel van bodemcaptatie.
  • Een lucht-water warmtepomp die zijn energie onttrekt uit de buitenlucht door middel van een buitenunit.
  • Een lucht-lucht warmtepomp (of zoals in de volksmond ‘airconditioning’ genoemd) onttrekt zijn energie uit de buitenlucht en verwarmt/koelt via de binnenunit(s).

Toegewijde specialisten met diepgaande vakkennis

Als pionier in warmtepompinstallaties weten wij dat het cruciaal is om enkel genoegen te nemen met de beste producten. Daarom werken wij met de exclusieve A-merken Nibe en Alpha Innotec. Beide fabrikanten staan bekend om hun onderscheidende kwaliteit, functionaliteit en lange levensduur.

Overleg met klanten Daco

“Onze loyaliteit ligt al jaren bij de warmtepomp.
En dat loont: deze verwarmingsinstallatie is vandaag
de meest rendabele op de markt.”

Daco concept zonnepanelen

Een warmtepomp: de spil
van onze Total Energy
Concepts

Met de warmtepomp als drijvende kracht achter onze installaties, stellen wij een Total Energy Concepts samen op maat van uw woning en persoonlijke behoeften. Ons concept omvat: de warmtepomp, ventilatiesysteem, zonnepanelen, airco, sanitair en elektriciteit.
Als vast aanspreekpunt voor al uw energietechnieken streven wij er dagelijks naar om u tot in de kleinste details te ontzorgen.

“Met trots zijn we al
jaren de referentie voor
warmtepompen in de regio”