Energiezuinige sanitaire installaties

Afwerking binnen Daco

Van verfijnde waterbesparingstechnieken tot slimme afvoersystemen, wij halen het meeste uit uw water

Bij DACO bieden wij sanitaire installaties van topkwaliteit die zijn ontworpen om uw comfort te verzorgen en te optimaliseren. Of het nu gaat om de badkamer, toilet, douche of andere ruimtes, wij hebben de expertise om complete sanitaire installaties te verzorgen die voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen.

Wij begrijpen dat sanitair meer is dan alleen functioneel. Het draagt bij aan uw dagelijkse comfort. Daarom streven we naar perfectie in elk detail tijdens de installatie; van waterleidingen en kranen tot afvoersystemen en rioleringen.

 • Één
  aanspreekpunt

 • Alle
  technieken

 • Hoogwaardige
  afwerking

 • Transparante
  aanpak

Duurzame technische sanitaire installaties

Sanitaire installaties worden steeds complexer vanwege nieuwe montagetechnieken, innovatieve materialen en de opkomst van duurzaam bouwen. Ons team van ervaren professionals is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en zorgt ervoor dat uw sanitaire installaties voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen.

Premies voor technische sanitaire aanpassingen

Bij DACO kunt u rekenen op een professionele uitvoering van elektrische en sanitaire werken die in aanmerking komen voor premies. Kies voor kwaliteit met DACO voor uw elektrische en sanitaire projecten.

Overleg met klanten Daco