Koelen én verwarmen met een airco

Afwerking binnen Daco

Investeer vandaag nog in een airconditioning en geniet het hele jaar door van een perfect binnenklimaat. Of het nu hartje zomer is en je verkoeling nodig hebt, of het winterseizoen aanbreekt en je behoefte hebt aan aangename warmte, een airconditioning biedt de oplossing. Met dit veelzijdige systeem kun je niet alleen de hitte verdrijven, maar ook je woning verwarmen wanneer dat nodig is.

Maar dat is nog niet alles! Onze moderne airconditioningsystemen zijn uiterst energie-efficiënt. Dankzij geavanceerde warmtepomptechnologie verbruiken ze minder energie dan traditionele verwarmings- en koelmethoden. Zo bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.

 • Één
  aanspreekpunt

 • Alle
  technieken

 • Hoogwaardige
  afwerking

 • Transparante
  aanpak

Hoe werkt een airconditioningsysteem?

Een airconditioningsysteem werkt op basis van een lucht-lucht warmtepomp die de lucht in uw ruimte koelt of verwarmt, zodat u kunt genieten van een aangename temperatuur. Door warmte van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, kan het systeem de lucht koelen door warme lucht naar buiten te transporteren, en vice versa.  

Het drievoudige voordeel van airconditioningsystemen

Indien u al zonnepanelen en een digitale meter heeft, is het slim om te investeren in een airco. Vooral wanneer u in de zomer een overschot aan energie hebt, kunt u kosteloos genieten van een koel huis. Op die manier zorgen zonnepanelen niet alleen voor elektriciteit , maar dragen ze ook bij aan uw energieopbrengst.

Onze airconditioningsystemen gaan nog verder dan dat. Ze zijn ook een stap in de richting van een groenere en gezondere wereld. Deze systemen worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie, waardoor u minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen vermindert.

Bovendien verbeteren ze de kwaliteit van uw binnenlucht door schadelijke stoffen te filteren, waardoor u en uw gezin genieten van een gezondere leefomgeving. En laten we niet vergeten dat ze zorgen voor een stabiele en aangename binnentemperatuur, wat bijdraagt aan jullie welzijn en comfort.

Overleg met klanten Daco
Afwerking binnen Daco

Onderhoud airconditioning

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw airconditioninginstallatie, minimaliseert u energieverspilling en geniet u langer van een comfortabel binnenklimaat.

Bij DACO bieden we onderhoud aan aan onze klanten. Filters worden gereinigd en vervangen, de condensor en verdamper wordt gespoeld en het koelmiddelniveau wordt gecontroleerd.

Ontvang je graag advies op maat en wenst u een airco te laten installeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.